Cursussen en diensten

Bent u geïnteresseerd in het zelf maken van uw kleding maar heeft u nog geen ervaring? Dan bent u bij Naaiatelier Dien op het goede adres.

Bent u al bekend met het zelf maken van kleding maar wilt u uw kennis uitbreiden? Wees welkom in mijn atelier. Met mijn ervaring als coupeuse kan ik u ongetwijfeld verder helpen.

In blokken van 6 of 13 lessen van 2,5 uur leer ik u de beginselen van het zelf naaien van kleding en verdere kneepjes van het vak. U leert alles wat u wilt: rokken, jurken, bloesjes, jassen en mantels.

Cursusdagen

Dinsdagochtend 10:00 – 12:30 uur

Dinsdagmiddag 13:30 – 16:00 uur

Woensdagochtend 10:00 – 12:30 uur

Woensdagmiddag 13:30 – 16:00 uur

1x per 14 dagen op woensdagavond van 19:00-21:30

Kleding op maat

Graag maak ik voor u kleding op uw maat. Wanneer u al een patroon heeft voor uw kledingstuk, nemen we uw maten op in mijn atelier. Bent u niet in staat om naar het atelier te komen kan ik naar u komen. Woont u in Uithoorn, dan zijn hier geen kosten aan verbonden. Woont u buiten Uithoorn worden hier reiskosten voor in rekening gebracht.

Nadat uw patroon en maten bekend zijn, bespreken wij hoeveel stof nodig is en welke stof geschikt is voor uw kledingstuk. De stof koopt u zelf, waarna ik aan de slag ga.

Na goedkeuring en levering ontvangt u van mij een factuur voor de geoffreerde prijs, vermeerderd met eventuele meerkosten. Deze meerkosten worden altijd eerst met u besproken.

KOSTEN
Nader te bepalen

BIJKOMENDE KOSTEN
Reiskosten € 2,00 per gereden kilometer vanaf de werklocatie als u buiten de gemeente Uithoorn woont.